onsdag 7 juli 2010

Tisdagsaktiviteter - marmorkross

I går for mannen och de två små fram som galningar bland återvinningscentraler, byggvaruhus och sportbutiker. Kom hem med massor av bra och billiga saker, bla spottar till takhänget på uterummet =)
.
Han hade även med sig säckar med sättsand och marmorkross samt kantsten. Så det var bara till att sätta fart, jag och lillen målade och mannen skottade sand och sedan låg vi på alla fyra och satte sten samt fyllde med marmorkross. Slutligen fick 6 st solenergilampor utgöra det sista lilla piffet, och de spred ett dovt, stämningsfullt ljus sent i går =)
.
Sjukt nöjd blev vi båda med resultatet, är så roligt att se att den tiden och pengarna man lägger ner på huset ochkså ger resultat! Så här trist var det med gräsmatta runt den stackars rosen tidigare.
.
Är grymt nöjd med resultatet, från att ha varit en näst intill tom och tråkig gavel för någon vecka sedan till att vara vacker och stämningsfull. Skorstenen som kom på plats i måndags syns också den på bilden.
.
Busken som stod vid gaveln är så pass fin att jag inte hade hjärta att slänga den, får se om den tar sig på sin nya plats.Vindruvsklasen (som jag eg borde klippa bort för att ge rankan extra energi för tillväxt) växer så det knakar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar