torsdag 29 juli 2010

Frusen sommartårta med maräng

Tänk att så få ingredienser kan göra något så gott =)
.
Ingredienser
1 förpackning marängbottnar
1 burk Kesella jordgubb/lime
1 förpackning Milda Vaniljvisp
Blandade bär, tex. hallon, björnbär, blåbär och jordgubbar
.
Gör så här
Lägg ner marängbotten i en form med löstagbar kant.
Bred ut kesellan över marängbotten och ställ den i frysen ett tag.
Vispa vaniljvispen hårt och bred ut den över kesellan.
Ställ in i frysen i minst fyra timmar.
Garnera med färska bär och låt stå framme en liten stund så den inte är helt stelfrusen vid serveringen.

.
Hittade receptet på denna smarriga tårta i den otroligt inspirerande bloggen Starwoman, finns även på matklubben.se. Bilderna är mina egna.
Alla fyra som smakade tårtan igår tyckte den var jättegod och det är ett gott tecken i en familj där man helst ska göra fem olika saker för att få alla nöjda.

1 kommentar:

  1. Ja visst blev det sååå gott med den tårtan och enkelt är det ju att svänga ihop =)

    Ha en riktigt trevlig helg!

    Kram/Anna

    SvaraRadera