söndag 6 juni 2010

Nu regnar det...

Dagen började så bra med strålande solsken och jag hade tänkt tillbringa denna soliga dag med multislipen och målarpenseln. Efter diverse småpyssel och lite kaffe med pappa som kom på besök kom jag äntligen igång med slipen. Jösses vad den var effektiv, för trots att jag bara hade en hand att köra slipen med så tog den bort rubbet.

Men tyvärr hann jag bara slipa mellansonens fönster, sedan kom jättevinden allan och blåste in ett stooooort svart moln. Var bara till att snabba sig på att ta in tvätten, alla dynorna, småplantorna, slipmaskinen, dammsugaren och sladdvindan. Hann knappt dra igen skjutdörrarna i uterummet och innan de första stora dropparna landade på trallen, och nu vräker det ner.

Så nu står slipningen av vårt sovrumsfönster samt dörrposten till ytterdörren kvar på att-göra-listan. Och målningen verkar få vänta tills nästa helg om vädret visar sig från sin bästa sida vill säga.
Vi köpte oss en Black & Decker multislip för ett tag sedan och idag fick den visa vad den gick för...med helt lysande resultat =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar