måndag 14 juni 2010

Mitten av juni redan

Nu har även halva juni passerat och därmed snart halva 2010 och jag som tycker det känns långt till pensionen...det kommer bara att smälla till så traskar vi runt där med våra rullatorer *hua*

Har haft en riktigt bra dag på jobbet, har eg bara sysslat med sånt som jag eg inte hade planerat men som måste göras. Fick lite saker på mig att göra på ett av möterna i förra veckan och idag har jag slitit mitt hår i förtvivlan för att få ihop antalet fakturor med orderrader. Så efter att skrivit ut alla fakturorna (15 st) och sedan manuellt prickat för orderrad för orderrad i ett excelark på 334 rader så hittade jag felet (och som bonus ytterligare ett fel som inte kunden hunnit gnälla på ännu). Mitt i själva grovjobbet kändes det bara pest och pina med efterråt var det så skönt att ha hittat problemet. Nu kan vi kreditera fakturan och kunden blir förhoppningsvis nöjd och glad =)

Mamsen har varit barnvakt när jag och mannen har jobbat och barnen har sommarlov, så jag hann med att träffa henne en kortis när jag kom hem. Sedan kom pappa förbi med motorsågen och drack lite kaffe med oss.
Dagens plagg blev en ny topp från ellos.se i svart (vad annars?? men jag har den även i blått). Superskön kvalitet, sån där som man vill ha på sig dygnet runt =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar