tisdag 15 juni 2010

Full av energi

Lider av extrem sömnbrist just nu, har inte blivit mer än 3-4 timmars sömn de senaste tre nätterna, i morse sov jag tom över av trötthet och vaknade smått panikslagen klockan 7. Men av någon konstig anledning har jag varit full av energi på jobbet idag, jag har fått så mycket uträttat och även strukturerat upp en massa annat som jag ska försöka hinna påbörja senare i veckan.
.
Är ju som problemlösare jag fungerar bäst, jag tycker om att fixa och trixa och få fram lösningar på problem som andra gärna skjuter åt sidan. Visserligen är det enerverande efter vägen, men när man når lösningen är det värt all möda. Fast det mest enerverande är att tiden aldrig räcker till. Det tar sin lilla tid att rota i all oreda som andra har skapat för att hitta små ledtrådar att nysta vidare i. Och vips så är arbetsdagen över.
.
Hann med en lunch med tjejen som tog över min tidigare tjänst, hade en trevlig och lättsam timme. Inser vilken tur jag hade som bytte jobb i tid, och ännu mera tur att jag har så bra kollegor att bolla problem med och som täcker upp för varandra när någon är borta. På mitt gamla jobb var jag helt solo i majoriteten av mina arbetsuppgifter och även om jag hade härliga kollegor där också så hade vi inte samma typ av jobb och därmed inget direkt utbyte av varandra när det gäller jobbfrågor.
.
I morgon ska jag på utbildning på fm och sedan ska jag försöka jobba vidare med ett av mina projekt som i halvfärdigt format är uppe i 79 sidor. Måste jaga mina kollegor så de sammanställer sina delar för jag är snart klar med mitt. Tanken är att vi ska sammanställa instruktioner för alla arbetsuppgifter i boklsutsprocessen. Helt i linje med mitt sätt att arbeta, jag har alltid haft anteckningar på mina arbetsuppgifter på mina tidigare jobb. Otroligt bra att luta sig emot när man gör saker sällan, eller ska täcka upp för någon som är sjuk eller ledig, och ännu mer uppskattat när någon ny börjar på jobbet.
.
Nu är det snart läggdags och jag hoppas verkligen jag ska få lite sömn i natt så jag orkar samma höga tempo resten av veckan.
.
Kollage till framsidan av bokslutsinstruktionerna jag håller på att ta fram på jobbet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar