fredag 23 april 2010

Översvämning

I natt var första natten på det nya hotellet, planen är att stanna där tills sista april. Tyvärr ligger vårat sovrum ovanpå en bar där de spelade gitarr och sjöng fram tills kl 3 i natt, visserligen bra låtar och en bra sångare, men efter att ha lyssnat på dom i flera timmar när man eg vill sova så är det inte så skoj. Sedan började en hund skälla och den jäkla hunden måste ha skällt på varenda kackerlacka, råtta, katt, människa, blåsande löv och vette gudan allt för han skällde konstant. Sa nattsömnen för min del blev inte allt för god. Lutar åt hörselproppar i natt.

Solen sken så fint även denna morgon och vi bestämde oss for att åka till Waterbom Bali igen, det var soligt och disigt om vartannat så även denna gång var det exemplariskt väder att spendera en dag i en vattenpark. Barnen låg i blöt hela dagen och vid fyratiden gick vi för att duscha då det börjat mullra oroväckande. Hann bara ut därifrån sa började det vräka ner och efter cirka 10 min var det vatten överallt, var bara att ta flipflopparna i handen och vada ut till gatan for att få en taxi hem igen.

Regnet försvann på 20 min men gatorna är fortfarande full med vatten, ca 1 dm högt. Blir nog till att köpa lite chips och sedan spela kort i väntan på middag.
En stor pool med bar, volleybollnät och små "öar" där vi svalkade av oss titt som tätt på Waterbom Bali.
Lazy River på Waterbom Bali, en lång flytränna där man kunde skvalpa omkring i sakta mak
Mellan Lazy River och Raft River fanns en liten fontän

Mellansonen kommer utfarandes ur Raft River, en av många vattenrutchkanor på Waterbom Bali

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar