tisdag 27 april 2010

Ny kamera

I går gick vår kamera sönder, helt plötsligt vägrar den fungera bara. Tur vi har garanti kvar, men vi har också 5 dagar kvar på Bali som vi gärna vill fota på, så vi gick helt sonika och köpte en ny kamera. Det blev en Nikon Coolpix S220, hoppas den är bra.

I dag har vi varit en sista sväng på Waterbom Bali, hade ömsom sol och ömsom molnigt. Ser på lillen att solen tagit bra idag för han är röd i ansiktet, men det lägger sig under natten. I dag var det mammans tur att vara lekledare så pappan fick sola lite. Har åkt en massa vattenrutchkanor med barnen och haft fullt sjå att behålla bikinin på plats när man landar med ett kabrak ibland. Men roligt hade vi =)

Har gått en liten shoppingrunda nu på kvällen, mellansonen älskar att handla souvenirer. Äldsta sonen som fyller 14 om ca 2 veckor vägrar handla fejksaker, så han lägger alla sina (och våra) pengar på original. Köpte tidigare en Quicksilver t-shirt och ett par shorts och idag slog han till på ett par äkta Hurley badshorts. Tur för oss att de andra två älskar fejk haha

Lillen hittade äntligen en LA keps i rätt storlek för hans lilla huvud så han är glad som en liten lärka. Har bokat hotell för vår sista natt på Bali nu, där vi bor nu får vi bara sova tills den 30 April för sedan är det uppbokat til en annan familj. Vi hittad rum på Kuta Seaview Boutique Resort & Spa, verkar inte allt för pjåkigt när man tittar på bilderna.

Hoppas ni har det bra där hemma i Sverige för vi njuter verkligen för fullt här på Bali.
Kram


Två grodor och en gris gjord i plåt som mellansonen inte kunde motstå att köpa
Kepsar är också något som han inte kan motstå att köpa, han har en hel kepssamling på sitt rum, fast just dessa två kepsar är lillens men mellansonen köpte även han två stycken

Eftersom hela familjen är stora Barca fans så köps det alltid en massa Barcelonatröjor, lillen passade på att köpa ett Ibra set till en billig peng, perfekt att ha på gympan och fotbollsträningarna eller varma sommardagar (om vi får några)


Stora sonen har riktigt bra smak ibland, dessa Hurley shorts föll både han och mig i smaken


Lillen i Fox t-shirt och Fox shorts ( hans nya favoritmärke, en av kepsarna ovan är också Fox)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar