söndag 4 april 2010

Kladdkaka och kinesiskt besök

När Sun och Star från Kina var här på besök i tisdags lovade vi att bjuda hit dom på lite thaimat under helgen så idag var mannen och plockade upp dem på hotellet och köpte sedan mat i thaimojjen. De valde kyckling med röd chili och kyckling med cashewnötter och båda lådorna försvann fort ner i deras magar.
.
Bakade en kladdkaka i morse och vispade lite vaniljvisp till, lite smått orolig över vad deras kinesiska smaklökar skulle tycka om vår svenska efterrätt. Men vi oroade oss i onödan, Star åt sin bit men tyckte den var lite väl söt så han tog ingen påfyllning, Sun däremot åt raskt upp sin bit och tog påfyllning tre gånger =)
.
De undrade lite oroligt om vi aldrig lagar mat eftersom vi alltid köper mat när de är här, så på fredag måste vi nog ta och laga något hemma och bjuda dem på. Synd att det inte är grillväder ännu, eller så kanske vi ska ta och skotta en gång bort till grillen och ta en liten grillpremiär på fredag. Får se vad väderleksrapporten säger.

Även om våren kommer med stormsteg så är det väldigt mycket snö kvar på gräsmattan, grillen skymtas bakom en stor snöhög. Kanske läge att skotta sig fram till den och ha en liten grillpremiär på fredag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar