måndag 19 april 2010

Jaha, då måste vi åka hit en gång till

Här är vinsten från i går, inuti kuvertet finns ett stämplat dokument och en beskrivning över hur man går till väga för att boka gratisveckan.

I förrgår när vi var till ett köpcentrum fick vi fyra lotter och på min lott stod det special prize (A. Sony kamera B. Fri hotellvecka eller C. $500). Så i går var vi till den stora hotellkedjans kontor här pa Bali och de försökte få oss att bli medlem, men vi stod på oss och sa nej och sedan fick vi vårt pris. Vi vann en fri hotellvecka på femstjärnigt hotell antingen på Bali, Goa eller Phuket. Inte mig emot :)

I tre dagar har det vräkt ner regn kvällstid, i natt trodde jag det skulle regna in, och det gjorde det också fast i mannens rum. Det regnade, åskade, blixtrade och blåste i flera timmar.

I går hade äldsta sonen en fruktansvärd huvudvärk och även lite feber, han sov hela dagen i går men har återhamtat sig tills idag.

I dag har vi varit till WaterBom Bali, en stor vattenpark här i Kuta. Vi köpte tre dagars pass, så vi kan gå dit två gånger till innan vi åker hem. Var massor med vattenrutschkanor och bassänger och barnen trivdes som fisken i vatnet. Har varit molnigt hela dagen sa det var perfekt väder for att plaska i vattnet en hel dag. Böjade regna lagomt när vi skulle därifrån i halvsex tiden, så det fick bli kortspel på rummet och en springtur till Mini Mart för att köpa glass och chips.

I morgon har vi hyrt bil och chaufför och ska på en lite rundtur till bla Ubud, om vädret tillåter blir det några stopp på fina stränder och förhoppningsvis lite fina foton.
Waterbom Bali, jag och barnen i poolen

Många påsar chips blev det, äter aldrig chips i Sverige (däremot skulle jag kunna leva på ost krokar) men utomlands är det så mycket godare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar