måndag 26 april 2010

Fotmassage

I går var det strålande solsken hela dagen och idag likaså. Har legat på stranden båda dagarna och barnen har haft varsinna bodyboards ute i vågorna. Och trots att tonåringen gjort allt för att inte bli brun så har han fått en liten bränna. Mellansonen likaså. Lillen han ser i vanlig ordning ut som om han bott här i hela sitt liv iaf tills man tar av han badshortsen och ser hans vita ben haha
Har shoppat på kvällarna, ännu en väska till mig, ännu en klänning och en massa presenter vi ska skänka bort till alla vi tycker om därhemma. Barnen har fått handlat lite halsband och armband samt annat de velat ha. Är ju inte så många dagar kvar nu så vi måste hinna shoppa allt vi vill ha.

Har gjort en lång lista på allt vi ska handla innan vi åker hem, sa det gäller att ligga i =)

Är sa underbart med semester, inte nog med att det är soligt och varmt vi sover mellan 9-11 timmar varje natt, degar hela dagarna samt äter gudomligt god mat. Kan det bli så mycket bättre?

Mannen och jag har precis varit på fotmassage, bad om att få den snälla massagen och det var väl tur det för att det gjorde rätt sa ont stundvis, men nu är benen och fötterna väloljade, mjuka och smidiga.

Läggdags for oss nu, klockan är halv elva och vi måste få var skönhetssömn om vi ska orka med att svettas hela dagen på stranden i mon.


Kuta Beach, Bali
Vågorna är alltid rätt så höga på Kuta Beach, vilket gör att barnen trivs som fisken i vattnet. Vissa dagar fick vi tjata med dom hem till hotellet för att duscha och gå ut och äta mat.

Här är den första klänningen jag köpte på denna resa, utgångspriset var 70 SEK så jag orkade inte ens pruta. Har säkert kunnat få den för 35 SEK, men det kändes fel att tjafsa om småpengar.

Dessa fox t-shirts till barnen gav vi 25 SEK/st för och lillen använder enbart dessa samt sin Barcelona tröja - blir liv i luckan om alla är på tvätt samtidigt vill jag lova haha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar