lördag 17 april 2010

Ännu en lat dag vid poolen

I dag har vi bytt hotell och eftersom en del av oss är lite mer åt kräfthallet än brun sa fick det bli en hel dag vid poolen ist. Men ungarna klagar inte för det, snarare tvärsom, de älskar att plaska i poolen och om vi inte tvingade dem därifrån skulle de ligga där dygnet runt.

Efter att ha duschat tog vi oss en lång promenad åt ett helt annat håll än vi brukar, var mycket lugnare trafik och inte så mycket folk att trängas med. Gick ner till stranden med missade precis solnedgången eftersom vägen dit blev extra lång. Men vad gör det, vi har ju 14 solnedgångar kvar innan vi far hemöver.

Tog en taxi bort till Kuta Square och shoppade lite t-shirts till barnen och solbrillor till mig. Hittade en snygg handväska jag ska pruta på någon annan dag.

Just nu sitter mannen och äldsta sonen på en restaurant bredvid internetkafeet och tittar på derbymatchen Man U - Man C. Själv har jag precis ätit nudlar (varje dag sedan den 13/4 - älskar nudlar) och är väldigt mätt i magen. Maten här är gudomligt god, fast barnen lever mest på hamburgare, pizza och pasta.

Någon dag framöver ska jag och mannen gå på ett riktig seafoodställe och äta grillad tonfisk, efter att först ha mutat barnen med McD så de följer med oss in i fisklukten. Funderar också på en tripp till Gili öarna och en natt i Ubud, vi får se vad vi hittar på. Har även ett vattenland inbokat på schemat.

Ska lägga in lite bilder så fort jag får tid, måste leta fram sladden i packningen någonstans för datorerna här har inte kortläsare =(

Nu är det dags att gå tillbaka till hotellet för ett kvällsdopp, lite kortspel och sedan sova säng. Ha en riktigt bra kväll och helg därhemma. Kram

Bilder från Taman Sari, Bali. Vattensprutande gubbar vid poolen, våra balkonger knäppt från poolen samt restaurangen och poolen.
Bild knäppt från gatan på Taman Sari, ser inte mycket ut för världen men det blev vår absoluta favoritrestaurang.

Bild knäppt från gatan på internet café (här satt barnen minst 1 timme varje kväll och spelade spel på internet), mini mart samt restaurangen där de visade Barcelonamatcher och andra bra fotbollsmatcher på nätterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar