tisdag 9 mars 2010

Snöfritt tak

I går sa det kaboom så rasade all snö av från taket på cykelskjulet, så nu har vi en snöhög bakom skjulet (tyvärr är ju det vägen inne i området=skotta, skotta, skotta) som räcker ända upp till nederkanten på taket. Men på de andra taken ligger snön snällt kvar och väntar på mera värme.

Har tagit promenader tre dagar på raken nu, och imorgon blir det ännu en rask prommis till jobbet. Halt som sjutton på morgonen och tokplaskigt på em, men det är ju övergående som tur är.

Fastnade med bilen på parkeringen på skolan idag, hade tur att en snäll karl drog loss oss med bogserlina. Var lite svettigt ett tag för vår bil gled närmare och närmare bilen bredvid, var inte mer än mm ett tag som skilde bilarna åt.

Snökaos i Barcelona idag, inte bara vi som får snö tydligen.

Nä nu får snön ta och försvinna sin kos, för det är fortfarande fem veckor kvar till avfärd för oss och jag behöver lite värme nu känner jag. Inte bara en massa blask och kyla (är ju kanonväder på dagen men då sitter jag bakom ett skrivbord och knappar siffror på en dator).

Hmm, inte mkt vettigt med det här inlägget, är för trött i min hjärna för att utöva något vettigt just nu...går ner och gör våfflor till barnen ist...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar