onsdag 17 mars 2010

Nokia E52

Nu ligger den äntligen här bredvid mig, min nya Nokia E52. Hade turen att få igenom min beställning även om jag fick ge vika för färgvalet. Hade velat haft en telefon i golden aluminium, men icke sa nicke. Men jag är lika nöjd iaf.

Så nu återstår bara det jobbiga med att få över allt som jag vill ha kvar från den gamla mobilen samt ringa IT för att få fart på synkroniseringen mot företagets mailprogram. Gillar ju inte Nokia, men än så känns den helt ok.

Anledningen till att jag valde just denna telefon är att jag vill kunna synkronisera den med jobbdatorn så jag slipper springa runt med en almanacka hela tiden. Nu kvittar det om jag lägger in saker i kalendern hemma eller på jobbet för det är bara att flytta informationen enheterna emellan.

Dags att väcka barnen och göra sig klar att gå till jobbet. Skulle ha haft planeringsdag hela dagen, men chefen är sjuk så det blir till att jobba ikapp en massa som har blivit liggandes. Ett IP råd (Investerings- och projektråd) ska jag också hinna med på em, första gången ute på ett av mina rörverk =)

Bilden är lånad från nokia.se

1 kommentar:

  1. Den där har Peter också och är jättenöjd, fast han har ju färgen som du inte fick... ;)
    Ha en bra dag gumman!!

    SvaraRadera