söndag 24 januari 2010

Sommaren med Göran

Hade en smärtsam natt natten mellan fredag och lördag, utan någon som helst förvarning slog det till vid halv två på natten. Kändes som en roterande kniv i hela buken, klev upp och kräktes men det blev inte ett dugg bättre, höll på att tuppa av flera gånger och benen och resten av kroppen blev till darrande gele. Kravlade mig till sängen igen och efter någon timmes intensiv smärta avtog det och igår återstod bara en ömhet på hela buken och ryggen. Gumman gissade på ett gallstensanfall, men jag vet inte. Vill iaf aldrig mer upplev det!!!

I går var hela min familj samt syster yster till vår mamma och fick kalops och potatis, hur gott som helst. Sedan tog jag två av barnen med mig för att handla lite lördagsgodis innan jag kikade in hos gumman för lite kaffe.

Vid 19 var vi och köpte lite mat i thaimojjen för att efter maten slå oss ner i soffan, hade laddat dvd:n med "Sommaren med Göran". Oj, vad vi skrattade! Filmen var otroligt bra och i många fall igenkännande. Fylld med bra svenska skådespelare och massor av roliga upptåg. Är så skönt att hitta en sån här rolig film emellanåt. SE DEN!!!!

Bilden kommer från cdon.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar