söndag 3 januari 2010

Sista lediga dagen

Har varit så skönt att vara ledig och det vore inte helt fel om man fick vara hemma någon vecka till, men imon är det bara att masa sig upp och gå till jobbet igen och sedan är det stenhård körning med årsbokslutet som gäller.

Ställde klockan på ringning i morse för idag ska vi försöka komma iväg i tid till Valbo. Stadium, Elgiganten, IKEA, MQ och JC står på schemat. Alla barnen har lovat att följa med men jag anar att det kommer att bli manfall när jag börjar väcka dom strax...mycket kan man anklaga dom för men inte att vara morgonpigga.

Igår när jag var ute och skottade snö gick min ena ljuslykta sönder, är sånna gånger man förstår att man ALDRIG ska lämna ett levande ljus själv. Nu hade jag tur, ljuset hade ställt sig så fint på bordet bredvid den trasiga ljushållaren och ingen av de andra fyra som var inne när det hände hade hört något.

Så nu måste jag försöka ut och få tag på mitt-i-mellan storleken på ljushållaren på bilden nedan. Var över ett år sedan jag köpte dem så jag har inte allt för stora förhoppningar, men jag tycker verkligen om dom så jag hoppas på god shoppinglycka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar