onsdag 20 januari 2010

Överraskning


Kuddfodralen har jag köpt på rean på H&M Home

Blev glatt överraskad när jag hämtade paketet från H&M, hade ju helt glömt bort att jag beställt kuddfodral till sonens rum. Ännu gladare blev jag när jag upptäckte att jag äntligen fick användning av innerkuddarna vi köpte för över två år sedan.

Dagen på jobbet har bestått av två möten och en lunch därimellan. Eftermiddagens möte var riktigt intressant, vi ska ta över vissa arbetsuppgifter som tidigare skötts centralt, och därför har vi bokat in två eftermiddagar för att gå igenom allt. Ska bli skönt att få en arbetsuppgift som bara är min egen, som jag kan forma som jag vill ha den, som ingen har haft tidigare och jag bara ärvt. Har i dagsläget ingen aning om hur mycket arbete man måste lägga ner på det, men kul ska det bli =)

Var som jag nämnde tidigare till tandläkaren i måndags och när jag promenerade hem därifrån såg jag Sidensvansar precis överallt, sprang in för att hämta kameran men det var svårt att återge på bilden hur många de verkligen var. (hmm tittar på bilden nu och ser att kameraj-n ändrat datumet igen...vad är det som är fel? Hur ofta ska jag behöva ställa om datumet i kameran?)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar