lördag 9 januari 2010

Nytt till badrummet


Bilderna i kollaget är hämtade från turiform.se

När jag slutade på mitt tidigare jobb fick jag presentkort på en inredningsbutik i staden och i går gjorde jag äntligen slag i saken och handlade för nästan hela presentkortet. Vi har pratat om att köpa handdukar, badlakan och badrumsmatta i svart och nu är det gjort. Nu återstår det bara att rusta upp badrummet så det matchar med våra nya, snygga, fräscha handdukar =)

Hittade också till min stora glädje en ny ljushållare, samma sort som den som gick sönder. Den heter tydligen Ljuslykta på fot Simon, och kommer från Sia.

Men säg den glädje som vara förevigt, för nu gick vasen på bilden sönder istället. Min absoluta favoritvas och jag minns inte var jag köpt den. Någon som har tips på en liknande? Vill att den ska vara oval och vit, fast helst inte kritvit utan mer åt det naturvita hållet.

Hade turen att stora tvättstugan var ledig, så nu kan jag tvätta och torktumla våra nya handdukar. Sedan 21/12 har den ena maskinen i tvättstugan varit trasig och den är fortfarande inte lagad...hur svårt ska det vara? Är ju lite smidigare om det finns två maskiner istället för en, men men...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar