söndag 3 januari 2010

Lunch på IKEA


Bilderna är lånade från IKEA.se

I vanlig ordning när jag varit på IKEA består 98 % av det jag handlat av ljus och dagens shoppingrunda var inget undantag. Blev några vita blockljus, en ny ljushållare, samt massor av värmeljus. Ljushållaren blev genast placerad på köksbordet där den tidigare ljushållaren i glas gick i krasch i går. Blev rätt så nöjd med resultatet, även om det var storleken mindre på ljushållaren jag helst velat ha.
Gumsan med familj var också på IKEA för att beställa ett kök till deras nya hus så vi passade på att luncha tillsammans. Jag tog grönpepparmarinerad kycklinglårfile med potatis- och rotfruktsblandning samt morotssås, var helt klart ett lyckat val. De har en jättebra restaurang på IKEA i Valbo, har ätit på flera andra IKEA i Sverige och resten av världen, men ingen är i närheten av Valbos mat.

Hann även med en massa andra butiker, men det var bara på Elgiganten vi hittade något att handla, ungarna köpte spel för sina julklappspengar och vi köpte så roliga saker som dammsugspåsar och ett nytt strykjärn. Lämnade även in äldsta sonens mobil på reparation, var livrädd att de skulle neka oss service med tanke på att mobilen ser ut som om den blivit släpad efter en bil. Men de tog så glatt emot den =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar