onsdag 6 januari 2010

Kaffepaus

Måste ta en kaffepaus, har fullt upp med att städa, tvätta och plocka undan julen. Tar liksom aldrig slut på saker att göra, är väl så kanske när man bor fem personer i ett hus. Önskar man bara kunde få sätta sig ner i fotöljen och känna att allt ligger på rätt plats och att allt ser ok ut. Men den känslan lär det säkerligen dröja minst 12 år innan jag får uppleva.

Sjukt egentligen, om en månad fyller lillen 10 år, sedan i maj fyller den största 14 år och i juni fyller mellansonen 12 år. Var är våra små killar? Var tog åren vägen? Alla åldrar har sin charm och problem. Vi kommer inom några år att ha tre tonårspojkar i huset, undrar hur det kommer att bli. Lutar åt en hel del nätter där man ska jaga, vara orolig, etc. Men samtidigt kan man göra så mycket saker tillsammans som inte var möjligt när de var små.

Nu ska jag söka lite information om hur man ansöker om pass till barnen, är ju lite krångligare hantring numera. Alla tre behöver tyvärr nya pass om vi ska kunna ut och resa. Kommer att bli dyrt det här...


Bilden är lånad från toyoform.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar