torsdag 21 januari 2010

Intensiv och bra dag

Idag har det varit högt tempo från början till slut, har verkligen massor att pyssla med på jobbet. Går ju alldelens för sakta för mig bara, jag vill kunna arbeta så där snabbt och effektivt som jag brukar. Men systemet tänker inte på samma sätt som vårt tidigare system och inte alls på samma sätt som jag vill att den ska göra. Så allt för ofta stöter jag på problem, men man lär sig av sina misstag så förhoppningsvis kommer jag att lära mig massor haha

Skyndade mig iväg på ett möte och personen vi skulle träffa dök inte upp...blir tokig på sånt...vet att det är mänskligt att fela men iaf...kändes inge skoj med tanke på att jag släppte en massa viktiga saker på jobbet för att åka på mötet.

Men i mon är det fredag (åhh vad jag älskar det ordet) och sedan är det helg och sedan kanske man har laddat upp batterierna inför en ny ansträngande vecka (fyradagarsvecka för min del) på jobbet. Fortsätter på mitt sociala tema nästa vecka och har bokat in en lunch med mina gamla kollegor på tisdag. Och nästa helg är det Stockholm som gäller för mig och mannen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar