söndag 27 december 2009

Avatar

På annandagen slappade vi sega som sjutton hela fm, lagomt till lunch kom någon på iden att vi skulle gå på bio, sagt och gjort vi bokade sex biljetter till Avatar.

Oj, vilken film. Inte alls min typ men den var verkligen riktigt bra. Den var spännande, lite sorlig och lite rolig och massor av effekter, verkligen påkostad. Märktes inte att den var 2 h 40 min, tiden gick jättefort när vi satt där i biosalongen.
Har ni inte sett den...GÖR DET!
Har lånat lite text och bild från SF:
"Mästerregissören James Cameron är tillbaka med ett actionpackat äventyr olikt allt vi tidigare sett. AVATAR tar oss med till en spektakulär ny värld bortom fantasins gränser där en motvillig hjälte tvingas ta strid för vad han egentligen tror på.Den desillusionerade marinsoldaten Jake Sully skickas till planeten Pandora för att med alla medel övertyga urbefolkningen att låta människan exploatera deras natur för att utvinna en ny energikälla. Allt eftersom Jake lär känna planeten och folket blir han mer och mer osäker på sitt uppdrag och när kampen ställs på sin spets måste han välja sida."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar