tisdag 10 november 2009

Fluga på väggen

Stannade på Ica i morse och köpte en liten grattis-du -är-farfar-present. Fick bli en påse Bassetts och en julmust eftersom företagets policy inte tillåter champagne haha.

Var på ett möte på sjunde våningen på mitt nya jobb när brandlarmet började tjuta, bara att traska brandtrappan ner på parkeringen och stå där och frysa en stund. Var givetvis en brandövning så efter bara fem minuter fick vi gå in i värmen igen. Då visade det sig att vårt konferensrum var dubbelbokat och vi fick leta oss till ett annat rum, för att efter 45 minuter återigen bli utskuffade. Vi hann väl inte riktigt med det vi hade tänkt oss, men för en gång skull var jag med i matchen. Fattade till 98 % vad de snackade om och det var ju skönt för omväxlings skull =)

Väl tillbaka på jobbet visade det sig att det blivit en diskussion om en kontorsstol dagen innan, lustigt för jag och min nya chef hade precis diskuterat ämnet. Kloka H kom med klara besked som vanligt. Stol, dator och telefon anses vara personligt och följer med vid flytt inom koncernen. Skönt, då var det utrett en gång för alla.

Imorgon händer det saker, skulle så gärna vilja vara en fluga på väggen...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar