lördag 10 oktober 2009

Vissa dagar borde man stanna i sängen =(

Kändes sugigt redan igår kväll, först längtar man ihjäl sig hela veckan efter fredag, sedan när fredag kväll kommer inser man med en stor klump i magen att jag kommer inte hinna göra något av det jag planerat denna helg heller.

Vaknar med migrän, staplar upp och tvingar i mig medicin och en macka, sedan är det dags att jobba. Just ja, vi har ju bytt bredbandsbolag och wireless fungerar inte på min jobbdator...två alternativ...antingen sitta på golvet i skrubben eller städa fram datorbordet under trappen. Väljer det sistnämnda, dammsuger, torkar och plockar ihop alla sladdar. Klockan tickar på och stressen skapar ännu mer oro i min mage och mitt onda huvud.

Sätter på lite kaffe och slår mig äntligen ner vid datorn och när jag ska ta kaffekoppen knuffar jag omkull den, ser hur kaffet rinner iväg åt alla håll (utom mot datorn...tack gode gud för det). Bara att hämta trasasn och torka hela datorbordet, sladdar, målafärgspytsar, plastbackar och vet gudan allt vad vi helt plötsligt valt att förvara under trappen.

Vissa dagar ska man helt enkelt inte kliva ur sängen!!!

Men nu är jag iaf på plats framför datorn och ska alldelens strax börja jobba. Ska bara servera ungarna frukost först och hänga lite tvätt...sen så....
Enda trösten just nu är väl isf att det finns många som har det värre än jag...fast det är ju eg ingen tröst bara deprimerande att de ska behöva ha det värre än så här...

Bilden är tagen från text.nu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar