fredag 18 september 2009

Känns lite bättre nu

Har ju gått två dagar sedan jag sade upp mig på jobbet och än så länge är det inte många som vet om det. Hittills har allt gått relativt smidigt, de har allihopa gratulerat mig till det nya jobbet. Så det känns ju skönt.

Idag har jag suttit i två anställningsintervjuer för den vakanta tjänsten på vår avdelning, var två glada, positiva tjejer. Har ännu en intervju på måndag fm och sedan ska vi sätta oss ner och besluta vem det blir. Känns bra, för båda tjejerna är redo att hugga i from tisdag nästa vecka.

Har även löneförhandlat med min nye chef och det var ju en erfarenhet jag helst hade varit utan. Är van vid att alltid få gå under det bud jag lägger och nu höjde chefen mitt bud. Är ju visserligen toknöjd med den lön jag fick men insåg ju att han kunnat pressats om jag bara hade haft lite mer stake. Menmen man lär sig av sina misstag.

Så den 16 november börjar jag mitt nya jobb, känns skrämmande och spännande på samma gång

Blir några tokstressiga veckor framöver, har massor av jobb att hinna med innan Q3 bokslutet. Dessutom kommer mail att gå ut över hela vårt bolag om att jag slutar, kommer antagligen att bli nerlusad i min mailbox. Har några personer jag vill berätta det personligen för innan vi släpper beskedet till organisationen. Vill inte att samma misstag ska upprepas en gång till och det har jag försökt få mina chefer att förstå.

I kväll blir det lite god mat och IDOL =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar