måndag 17 augusti 2009

Var verkligen på tiden

Ända sedan vi flyttade hit för snart tre år sedan så har förrådet varit en krigszon, där bars en massa saker in från våra tidigare förråd samt från tvättstugan. Längst in i hörnet plaserades byrån med alla våra vantar och mössor vilket resulterade i att vi helt enkelt köpte nytt. Och sedan dess har byrån stått där i hörnet med samma gamla vantar och mössor.

I går tog vi äntligen tag i saken och påbörjade uppröjningen, kom aldrig så långt som till byrån men en halv släpvagn med skräp blev det iaf. Städade ur hela kallförrådet och halva varmförrådet. Skulle behöva lägga en hel vecka på att bygga väggar, skåp och hyllor så kanske det blev bra ordning och reda där inne.

Ska iaf hämta en sån där skiva med en massa hål i som man hänger verktyg på hos mamma och förhoppningsvis kommer det att bli bra. Jag gillar när saker och ting ligger på sin rätta plats =)
Om vi dessutom får upp ett cykelförråd så slipper vi ha tre-fyra cyklar i förrådet som man måste dra ut varje gång man vill in till varmförrådet.
Bilden tagen från jiwa.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar