lördag 15 augusti 2009

Ostkusten

Vi lämnar Karlshamn vid lunchtid efter att de två minsta fått bada i poolen (om 2 sek i poolen räknas som bada) samt basta en liten stund. Fortsätter upp efter ostkusten till Kalmar där vi stannar för lunch, eftersom solen skiner passar vi på att åka över till Öland så killarna får ta sig ett litet dopp. Hinner med ett litet stopp i ett köpcentrum i Kalmar innan vi fortsätter mot Norrköping och ytterligare ett köpcentrum samt ett Mc Donalds.

Vet inte hur många köpcentrum vi varit på under denna resa, men det är inte några långa stopp det handlar om. En runda på Intersport, Team Sportia och The Stadium så är alla nöjda och glada. Barnen har köpt nya skor, ryggsäckar och t-shirts till höstens skolstart.

Från Norrköping åkte vi till Stokholm och Kungens Kurva, där har vi nu sovit vår sista natt på hotell för denna resa. Hur skönt det än är att slippa laga mat, diska, städa, etc, så har det sina fördelar att vara hemma i sitt eget hus också. Och nu ska det bli riktigt skönt att få sova i sin egen säng i natt och vakna i sitt eget hus i morgon bitti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar