tisdag 11 augusti 2009

Ont i fötterna

Efter att ha traskat omkring hela dagen var vi alla överens om att det var hotellrummet som gällde redan klockan 20. Men efter att ha tuggat i sig lite käk började de två små tjata om Liseberg igen så pappan gav med sig och åkte dit med dom igen haha.


Började morgonen med att vakna till ljudet av spöregn, åt lite frukost och sedan gav vi oss iväg i regnet. Hade siktet inställt på Universeum, men tyvärr var det nog mest mamman som uppskattade det stället för barnen toksprang genom alla våningarna med sitt sikte inställt på...Liseberg.

Var ju bara att traska dit istället, men nu hade solen tvingat sig fram igenom molnen så det var riktigt skönt att få vara utomhus ist. Valde att bara förlänga åkbanden för mannen och de två minsta och tur var väl det för det var ännu mer folk än igår så köerna till karusellerna var enorma. De hann åka två karuseller var innan vi gav upp och letade oss ner till Nordstan för lite shopping.


Hittade lite fina kläder och skor till två av barnen, den stora hittade inga skor alls som dög. Eller jo han hittade ett par men det fanns inte i hans storlek. Tänk att vår första lilla bebis har blivit så stor att han kan handla på herravdelningen numera, visserligen storlek XS men ändå...vart tar åren vägen?


Handlade lite thaimat till oss vuxna och kebab till barnen innan vi kom hem, dyrt som satan men gott var det =)


Och nu sitter jag och stora sonen helt solo på rummet och njuter av tystnaden...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar