torsdag 2 juli 2009

Mannen fortsätter sin framfart här hemma

Duracellkaninen fortsätter sin framfart här hemma om dagarna, idag har han fått upp hela innertaket i uterummet och städat färdigt och fyllt dammen med vatten. Han har hunnit handlat lite vin och mat till på lördag samt uträttat lite ärenden åt mig. Hur i hela fridens namn beräknar man mat till 25-30 pers när man ska grilla en massa olika saker...i rädsla för att ha för lite mat så kommer vi ha massor över ist.

Idag har jag lyckats fixa två presenter utan att ens lämnat kontoret, delegerade ut den ena uppgiften till mr H och sedan åkte mannen på att fixa den andra. Blommor beställde jag på lunchen för avhämtning imorgon. Är bara två kort som jag måste komma ihåg att köpa och skriva på imorgon. Sedan är det presentutdelning och avtackning som gäller till fredagsfikat. Med tanke på hur de senaste dagarna varit så känns det som om de två som slutar har dragit vinstlotten.

Fick utökad semester idag, från 2,5 veckor till 3...inte så många dagar men för oss betyder det att vi kan lättare planera in vår resa =)

Dags att få ungarna i säng och mig själv in i duschen...natti natt

1 kommentar: