fredag 24 juli 2009

Svårt val

Har haft ännu en slitsam dag på jobbet, men nu är det äntligen helg =)

Åkte till Duro tapeter och hittade inte mindre än två olika tapeter till uterummet, vi kunde helt enkelt inte välja så vi köpte båda *suck*. Var en sväng till Mio och sedan in på Coop och köpte ekbets till trappen och blommor till gumman.

Bjöd hit vännerna som smakråd gällande tapetvalet och blev inte ett dugg klokare eftersom de valde varsin. Kruxet är att den ena tapeten är ljus och diskret medan den andra är mörk och lite mer klatchig. Hmm kommer att bli svårt att välja.

Beställde en fejkkamin igår som kommer nästa vecka och sedan hittade vi lite snygga lampor som vi också måste försöka välja mellan. Tänk vilka i-landsproblem man kan ha...

Gav blommor till gumsan, idag är det tre år sedan vi fick det jobbiga sms:et när vi satt på bussen från Malmö till Köpenhamn "pappa sover nu". När jag träffade henne var pappan svårt sjuk i cancer och efter många månaders tappert kämpande fick han slutligen somna in den 24 juli 2006. Men även om vi inte varit vänner i så många år ännu så känns det som om vi har känt varandra i hela livet, vi delar allt med varandra och kan lita helt på att den andre finns där om det kniper.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar