söndag 19 juli 2009

Åter på banan?

Har varit helt av banan de senaste veckorna och även om humöret fortfarande inte är på topp så börjar det iaf kännas lite bättre. Finns ju tyvärr inte så mkt i mitt liv just nu som är humörhöjande, men man får ju försöka ändå.

Har varit underbart skönt att äntligen få en ledig helg efter att haft tre helger på raken med kalas. Igår tog vi oss en tur till Gävle och letade tapeter, men vi kom hem utan. Lite lister och färg var det enda som fick följa med hem. Idag kom Zelda, ska vara hundvakt i några dagar i regnvädret. Vi har även varit på fotboll GIF-Helsingborg...vilken skitmatch alltså =(. Är så trött på att de inte sätter sina chanser, sedan kan man ju diskutera hurvida första målet var inne eller inte, men i slutändan handlar det om att sätta de chanser man har och det gör inte Gävle tyvärr! Men hur bra eller dåligt det än går så är det är ju laget i våra hjärtan så vi klappar och skriker vidare =). Blir bara så förgrymmad när de spelar så bra men ändå blir så mkt fel.

Nu ska jag ta mig en promenad med Zelda och hoppas det inte regnar, var dyngsur efter förra svängen...och hon med i flera timmar. Försökte blåsa hennes päls torr med hårfönen utan framgång, hon har som krulligt ull på hela kroppen och uppsugningsförmågan var det inte något fel på däremot verkar torktiden vara av det lägre slaget. Hon är av rasen Lagotto Romagnolo, en italiensk vatten- och tryffelhund som ska vara allergivänlig. Hon älskar att bada och äter allt hon kommer över, inklusive barnens leksaker. Är tydligen inte bara en gång hon fått problem med magen för att hon ätit ngt olämpligt så det gäller att ha plockat undan allt som går att få in i en hundmun.


1 kommentar:

  1. Mysigt med vovve!! :)
    Törs vi komma förbi med Bosse? Måste ju hämta räkningen. Är så skönt att äntligen vara klar och kunna börja slappna av och leva normalt.
    Har saknar dig här gumman!!
    Kram

    SvaraRadera