tisdag 30 juni 2009

Duracellkanin


Är inte lätt att vara gift med en duracellkanin, har far fram som en tok och donar och har sig. Försöker intala honom både för hans skull och min egen att han ska ta det lite lugnt å slappa i solstolen ist. Men hittills har det inte gått hem.

Nu har vi fyra markiser sitter på huset, snål som vi var köpte vi billiga markiser och det visade sig att den lilla makkapären man trär hissbandet igenom inte ingick i köpet *suck*. Så nu har vi markiser man måste öppna fönstret för att använda *suck igen*. Tänk att det alltid ska vara nåt som strular till sig =(

Vi har också den fjärde skärmväggen på plats. Och dammen är tömd (givetvis har en del av pumpen gått sönder) och redo för rengöring. Nu på kvällningen fick vi upp en del till av innertaket i uterummet (f*n det jobbigaste jag varit med om...svetten rinner och axlarna och armarna domnar och värker).

Ungarna har varit med syster yster på stranden idag (tack gumman för att tar med dom när föräldrarna måste jobba) och jag har slitit som ett djur på jobbet. Nu är bokslutet igång igen.

På fm var jag på ett mkt givande samtal, kändes verkligen bra när jag gick därifrån. Även om det är svårt att titta ingående på sina bra och dåliga sidor så är det ändå viktigt att göra det. Var jättenervös innan jag kom dit, men jag blev positivt överraskad av hur bra det gick. Men nej, jag har ännu inte bestämt mig för om det är positivt eller negativt allt som händer i mitt liv just nu.

Imorgon får jag förhoppningsvis reda på vem som blir vår nya kollega på ekonomiavdelningen, verkligen i sista stund isf efterson hon som slutar gör sin sista dag på fredag (kommer verkligen att sakna dig gumman!). Ujuj kommer inte att bli en lätt sommar och höst med två nya kollegor på totalt fyra tjänster. Har ju en aning om vem som kommer att få slita hårt. Har varit en cirkus utan dess like den senaste månaden =(

Sova säng nu, händer mycket imorgon...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar