fredag 15 maj 2009

En bra dag i ArbråBilden med tillhörande reportage om varslen i Arbrå är tagen från Maskinentreprenören

Har haft en riktigt toppendag i Arbrå. Blev till att kliva upp extra tidigt för att hinna dit till nio. Bilresan var riktigt dryg, satt som ett purjo i bilen och benen hade en tendesn att domna bort (ingen bra egenskap när man är chaufför). Men fram kom vi och fick ett jättefint mottagande, blev kaffe och bulle innan rundturen i produktionen. Oj vilken fin verkstad, rent och snyggt och tyst. Känns helt overkligt att det ska läggas ner och att produktionen ska flyttas till England.

Efter rundturen fick vi lite sightseeing i Arbrå av en av våra kollegor innan vi bjöds på en supergod lunch på Orbaden. Satt på en inglasad verande med utsikt över älven, hur vackert som helst. Sen blev det min tur att hålla presentationen på kontoret, flöt på riktigt smärtfritt och alla var nöjda och glada. Lite mer fika så var det dags för hemfärd. En ny pina på 1,5 timmar med bortdomnade ben innan vi slutligen kom hem.

Nu måste jag ta tag i städning och bakning för i morgon får vi en tonåring på riktigt i huset. Mannen är i Peking och ringer hem i mon och grattar sonen från kinesiska muren.

Känner mig riktigt nöjd med dagen och mig själv för en gång skull =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar