lördag 18 april 2009

-4,1 grader ute just nu =(

Mmm man kan ju lätt hålla sig för skratt när det åter igen är minusgrader ute, håller på att frysa rumpan av mig *suck*. Är det för mkt begärt att få lite värme och sol???

Den kyliga kvällen kunde inte hålla barnen borta från studsmattan, men de kom in hyfsat snabbt och drog på sig raggsockor innan de for ut lika snabbt och studsade vidare.

Var till Rusta och skulle köpa en stege till studsmattan, men som vanligt var de slut. Men jag fick äntligen tummen ur och beställde fyra markiser =)
Badet i morse blev inställt eftersom mellansonen har fått några mystiska bett på ryggen som blivit inflamerade. Har smort honom med antibiotikasalva i 1,5 dygn nu, så jag hoppas det vänder. Sköt upp badet till i morgon men efter att ha kollat betten nu så riktar vi in oss på tisdag em istället. Fattar inte vad som bitit honom, det började som fem små nålstick bredvid varandra som svullnade upp och kliade och nu är de alltså riktigt inflammerade och varma. Blir en sväng till skolsyster på måndag om det inte börjat backa.
Nu håller vi tummarna för lite varmare väder i morgon, så vi kan kratta och göra lite vårfint hemma på gården.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar