söndag 15 mars 2009

Full rulle hela dagen

Började morgonen med en halvlång promenad i skogen, snön är väldigt tung och blöt så både jag och lilla vovven fick kämpa hårt. Det var så soligt och varmt att jag beslöt mig för att ta tag i all snö på baksidan, halva altanen skottade vi fram samt den 1 meter höga och 4 meter långa snövallen som bildats under uterumstaket. Har så kraftig lutning på taket att all snö rasat av i omgångar som sedan frusit på i denna gigantiska snövall. Tog fram tre av plaststolarna och slog oss ner för att njuta av lite påskmust och solsken.

Åkte hem till mamsen och tapetserade lite på em, hann bara med att sätta EasyCover på en vägg samt tapetsera en annan vägg. Blir nog två svängar till innan vi är klara eftersom barnen har en förmåga att ryka ihop titt som tätt =(. Kommer att bli så ljust och fint i mammas kök när vi väl är klara.

Blev en till promenad till innan vovven åkte hem till sin husse och matte igen. Toppen med en massa motion, men det finns inte en chans att jag skulle ha ork och tid att ha en hund på heltid, tar en jädrans massa tid alla dessa promenader, sedan kan man ju inte lämna dom hur som helst heller.

Nä nu blir det bums i säng, har man en hel vecka kvar innan det blir sovmorgon igen *suck*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar