onsdag 18 februari 2009

Köket är nu nästan helt klart

Har nyss tittat på Arga snickaren och då inser man att vi är rätt så duktiga att få saker och ting gjorda. Visst det kanske inte alltid går i turbofart, men vi har ändå rustat majoriteten av vårt hus på 2,5 år. Fast vissa saker känner jag nog igen mig på, jag är gärna pigg på att föreslå en massa projekt men låter gärna mannen sköta igångsättandet - ska försöka bättra mig på det!

Är sjukt nöjd med köket iaf, en taklist till i morgon så är det klart =).Där byrån står ska det i framtiden stå en braskamin och sprida massor av värme och välbefinnande.Idag kom även den sista spotten samt en dimmer på plats.

Ända sedan förra våren då köksprojektet drog igång har vi saknat fönsterlampor i köket. De vi hade från början passar inte längre eftersom vi valt att vara utan fönsterbrädor. Har hela tiden haft en idé om hur de nya lamporna ska se ut men de få jag hittat som levt upp till mina förväntningar har kostat alldelens för mycket. Men så svängde vi in på Mio´s nyöppnade butik i förra veckan och hittade dessa.

Så här såg köket ut innan vi köpte huset *bläää*

Nu när mannen åker iväg på jobb igen så lägger jag rusten helt åt sidan. Men kanske om jag får tid över att jag kan ge mig på något litet projekt. Måste iaf leta efter nya gardiner till köket så det blir lite vårfint här hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar