torsdag 19 februari 2009

Första dagen på jobbet

Ujuj vad länge sedan sist jag var på jobbet, men idag var det dags att börja på halvtid igen. Kunde ju inte smyga in heller eftersom jag måste passera alla andras rum för att komma till mitt. Men det gick bra, alla var så snälla och rara och lät uppriktigt glada över att ha mig tillbaka. Fanns ju inte mycket för mig att göra för chefen hade rensat hela mitt skrivbord på jobb, antagligen i rädsla för att jag skulle bli överbelastad redan från dag 1 igen. Hann iaf med att svara på majoriteten av mina röda mail samt surra lite med alla pratglada.

På lördag kväll kommer L på besök, då ska vi laga någon god mat och ha lite mysigt. Titta lite på bilder från hennes äventyr i Afrika och äta någon god dessert...får nog bli en kladdkaka =)

Nä, kanske dags att ta sig i kragen och köra i gång med storstädningen av uterummet, ligger ett tjockt lager av slip- och sågdamm där just nu.

1 kommentar:

  1. Åh, va kul att du är tillbaks!! Så kan jag läsa hur är det med er iaf eftersom jag är så dålig på att höra av mig. :)
    Är ni hemma och lediga mot kvällningen?

    SvaraRadera