fredag 16 januari 2009

Vart tog halva januari vägen?

Tittade i almanackan och hajade till, vart har halva januari tagit vägen? Jag har levt i en bubbla i över 14 dagar, all fokus har legat på bokslutet, och nu är det äntligen över. Skickade in den sista statistiken idag och stängde huvudboken, så Gott Nytt År på mig själv. Ni andra har ju redan levt 15 dagar i det nya året, mitt har precis börjat. Förhoppningsvis ett bra år med massor av positiva vändningar, både privat och jobbmässigt.

Fick svar på mina blodprover idag och de visade inte på någon reaumatisk sjukdom, men tydligen utesluts inte reumatism ändå för gruppen reumatism är ofantligt stor och alla visar sig inte i blodprover. Alltså vet vi fortfarande inte om det är reumatism som ligger bakom min blodsjukdom, men värdet i blodet ligger på en konstant nivå, visserligen för hög men inte alamerande hög, och så länge den inte stiger mera så är det bara att leva på som vanligt.

I kväll tänker vi bara njuta av att vara ledig, får bli Let´s Dance och dega i soffan. I morgon måste jag ta itu med tvätten samt storstädning av barnens rum och det lär ta alla mina krafter så det gäller att ladda batterierna ordentligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar