lördag 20 december 2008

Familjeliv

Då var vi äntligen en hel familj igen, barnen höll sig vaken och mellansonen hoppade jämnfota av iver när pappan klev ur bilen utanför. Många pussar och kramar och lite risgrynsgröt och skinkmacka blev det mitt i natten.

Gårdagen var hektisk, först 2,5 intensiva timmar på jobbet för att direkt åka till Valbo och shoppa lite. Blev en välförtjänt present till tonåringen, lite julklappar, ett par vinterskor och en sjal till mig samt lite senare på Rusta en ny julgran. Lillen tvättade julgransfoten med tvål och vatten för att den skulle få komma in i huset och för att vi skulle slippa åka till mamma och låna hennes. Hade köpt lite nya kulor i guld och rött samt ett ljusnät, så även om det saknas lite kulor och glitter så har vi iaf en halvfärdig gran i uterummet. Och den är sååå fin när mörkret sänker sig och de 180 små lamporna lyser. Så i matchen mössen mot Annica står det nu 1-1.

Idag har vi kikat lite på alla presenter pappsen hade med sig hem från Kina, ska nog lägga in Peak som mellannamn på oss allesmmans nu, tror han hade 8 jackor med sig hem. Håller på för fullt att slå in alla julklappar som han hade med sig hem.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar