torsdag 27 november 2008

Toaborstar

Anade ett spår av rädsla i min mans röst när jag sa att jag skulle åka till IKEA idag haha. Bara älskar IKEA, men även jag vet mina gränser ibland. Fast lite shoppat blev det. En himlans massa värmeljus, en ny taklampa och en fönsterlampa (till uterummet), röda toaborstar (ett måste till jul!), glödlampor och lite julklappar till kidsen.

Ett måste när man är på IKEA är förutom värmeljus just toaborstar, kan viligt erkänna att jag har en viss fobi när det gäller toaborstar och disktrasor. Tycker de båda är fruktasvärt äckliga att ta på, alltså måste man köpa nya så man kan byta ofta, ofta! Skulle aldrig ta på en disktrasa på jobbet eller hemma hos någon annan, tar inte heller på min egen disktrasa om jag inte vet att det bara är jag som har använt den. Löjlig, jag vet! Men jag tycker verkligen det är såååå äckligt!

Var och lämnade ett kompletterande blodstatusprov idag, håller tummarna så det värker att värdet ska ha ökat. Tycker det räcker som det är idag med sjukhusbesök, men måste det utredas så visst, bara att bita i det sura äpplet och masa sig dit. Lustigt bara att när jag äntligen fått alla mina taskiga värden att bli bra så upptäcker de det här. Fast tydligen är det inte vanligt att läkaren kräver en komplett blodstatus när de beställer proverna.

I morgon bitti är det dags för ingrepp 14, så jäkla trött på alla dessa resor och att dessutom behöva gå till jobbet när man helst av allt bara vill krypa ner i sängen och sova några timmar. Men jag tänker bara göra det viktigaste imorgon och sedan gå ut och jobba i helgen ist.

Nä dags att sova kanske och imorgon är det fredag *tjooohooo*

Saknar dig snutten =(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar