tisdag 25 november 2008

Ett gott skratt förlänger livet

Man kan ju alltid hoppas att det är sant för det är länge sedan jag hade så här skoj. Blev inte så mycket engelska idag, utan mest en massa skratt. Men man behöver det ibland =)

Blev en lugn halvdag på jobbet, mest en massa förberedelser inför årsbokslutet - står inte på förren det är dags att stänga årets böcker och öppna upp en helt ny fräsch 2009. Undrar vad som väntar oss där? Får man tror på medierna så är det nattsvart alltihopa, men är det verkligen så illa? Ja det är klart att om alla går omkring och tror att allt är hopplöst så lär det ju bli så också. Kanske dags att tänka lite positivt!

Klipsk som du är vännen min så har du upptäckt att besöksräknaren inte fungerar som den ska, den funkade så bra i min tidigare blog, men när jag bytte adress så lade den av *suck*. Bara att inse att man kan inte var bäst på allt och IT är inte min starka sida. Har ju inte direkt tiden att sitta och filura på sådana saker heller, för när datorn äntligen blir ledig är jag så trött att jag nästan somnar vid tangentbordet. Men men skam den som ger sig, ska nog fixa det på ett eller annat sätt bara jag får lite tid och ork över.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar