onsdag 26 november 2008

Adventsfint

Som jag har längtat och snart är det dags, för adventspynt alltså. Är ju så fint med alla ljusstakar och stjärnor och alla skimrande granar, enar, trappräcken, altanräcken, dörrkarmar, etc. Underbart! Ser hur fint alla har börjat göra i sina fönster och känner hur stressen bara ökar, hur ska jag hinna?

Den här veckan och även nästa känns verkligen inte rolig. Har lovat mig själv att den här bloggen enbart ska vara positiv, men idag känner jag att jag måste få gnälla lite. Ska det behöva vara så här? Kan det verkligen vara meningen att man ska behöva välja bort sig själv för att hinna tillfredställa alla andras krav? Har gruvat mig så inför den här flytten och nu är den här. Snälla, kan någon klona mig så jag hinner med det jag borde och måste göra?! Det enda jag vill är att få lite lugn och ro, att få vara i mitt eget hus en hel helg utan en massa krav och måsten. Och utan att behöva ha dåligt samvete över all jag borde ha ringt, hälsat på , hjälp, etc.

Färdig gnällt nu jag lovar! Trotsade det pressade tidsschemat idag och rotade fram lite adventssaker. Hittade typ hälften så jag måste göra en ny raid någon annan dag, men jag hann iaf få upp nya gardiner och ljusstakar i köket (ber om ursäkt för den suddiga bilden), mina nya ljuskoner i uterummet samt julstjärnan i mellansonens rum. Blev på lite bättre humör av att ha kommit en liten bit på vägen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar